Projectoverzicht

Coöperatie Veluwe-Energie wil door het realiseren van zonne-energie installaties ook wel genoemd zonnecentrales lokaal duurzame energie opwekken. Inwoners van Ermelo en omstreken kunnen meedoen en profiteren van deze duurzaam opgewekte stroom.


Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u lezen onder het menu: Hoe werkt het?
Voor de zonnepanelen projecten benutten wij grote(re) daken die goed georiënteerd zijn op de zon en voldoende draagvermogen hebben om de extra last van de zonnepanelen op te vangen. Ook oriënteren wij ons op de mogelijkheden voor opstellingen op de grond ook wel zonneweides of -velden genoemd.

Hebt u een dak of stuk grond waarvan u denkt dat dit een potentiële locatie voor een zonnecentrale is, meld u bij ons via Info@Veluwe-Energie.nl.

De in de projecten van Veluwe-Energie opgewekte stroom wordt verkocht aan energiebedrijf De Bron. De Bron zorgt er ook voor dat het voordeel dat de overheid voor dergelijke collectieve projecten 15 jaar lang garandeert op uw energienota wordt verrekend. Dit voordeel geldt voor particulieren en bedrijven tot 10.000 kWh/jaar. Om dit voordeel administratief te kunnen regelen moet u mogelijk als deelnemer klant worden van een ons uitgekozen energieleverancier. (natuurlijk met een scherp tarief)

In het menu Projecten vindt u straks alle informatie over de projecten die door Veluwe-Energie zijn of worden gerealiseerd. Deze info zal via buttons per project kunnen worden opgeroepen.
De coöperatie Veluwe-Energie is nog in een opstartfase en heeft nog geen projecten gerealiseerd en/of beschikbaar.
In de toekomst zult u hier de hierboven beschreven buttons kunnen vinden.

Project in Onderzoeks-fase

-  Div. basisscholen in Ermelo.

-  3 grote schuren in het buitengebied.

-  Een groot terrein in het buitengebied.

-  Kazerne in Ermelo 

efficiëntie
- panelen -
zonnepanelen
- op locatie -
verwachte
- opbrengst per jaar -
projecten
- op de veluwe -
Waar komen uw zonnepanelen precies?

Ik begin er helemaal van te stralen! Waar geef ik me op?

U kunt zich al aanmelden als lid van Veluwe-Energie. De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,- voor particulieren en voor bedrijven en anderen € 25,-. Leden krijgen voorrang om in te tekenen op een project. De kosten van het lidmaatschap bedragen slechts € 10,- per jaar zowel voor particulieren als bedrijven. Bij deelname aan projecten vervalt de jaarlijkse contributie.Naam + voorletters
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
verstuur

Onze actieve projecten

toon meer lopende projecten